If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.
И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
Много си прав, аз отново май ще съм един от тях Току-що видях темата, не съм влизал от сто години, покрай тези коли Няма да давам заявка, но ако успея ще дойда поне да ви видя! А ако не се видим там - успех и попътен вятър!!!
Па ти да вземеш най-сетне да поръчаш, а И виж какво юе искаш за вечерята, че обобщаваме заявки пак...
Аз искам 1 червена и една 2 черни блузи "хикс ел" и една червена "ес"
за ядене незнам човек.... 2-3 пилешки пържоли, картофки със сирене 2 броя,няколко бири....
това е като за начало.....
лепенки вече уж поръчах....
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Ами аз за съжаление за сега пропускам,ако евентуално намеря начин в последния момент ще цъфна направо там,но засега......
Искам поне тениски да си поръчам,червените с "Мартинито" 1бр-XL и 1бр-М.Но ако не дойда как ще мога да си ги взема?
а стикерите колегата alf ли ще ги прави?
питам защото искам някой да ми направи и 2 стикера с това лого - буквите да са бели и за размер на буквите на височина да не са по-големи от ширината на праговете на наще 155-ци(предполагам че 6см височина на буквите ще стане супер). Та ако някой може да помогне ще съм благодарен(естествено си заплащам за услугата).Благодаря.
Attached Files
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Започваме да мислим по самата организация на мероприятието. Приемаме всякакви предложения относно сборни пунктове на групите от различните градове, и протичането на самата сбирка.
Първоначална идея за тласък - групите от различните градове се събират на възлови места по пътя, и ви чакаме в Пловдив - на някое лесно и видно място. След това всички в колона отиваме до мястото. Там имам идея да подредим колите по някакъв общ признак - и тука искам от вас помощ как да стане това - по цветове ли, по мотори ли ... Конкурс някакъв дори можем да си спретнем - примерно за най-лачена 155, най-мощна и т.н. - за награди обаче ще служат овациите на хората и стикер, обозначаващ победителя. Затова ви приканвам да впрегнете в работа въображението си, и да давате идеи. Също така смятам сбирката в Пловдив да е по някое време около обяд - за да не караме хората от по-далеч да стават много рано и да пътуват сънливи Коментирайте плиз.
Ами аз тръгвам от Троян през прохода Троян - Кърнаре, ако има някой спътник ще е супер. Иначе и двата случая на подредба(по блясък и по мощ) все ще съм на дъното
Абе ако питаш мене, на мен също ми харесва най-много така, но в крайна сметка май ще се наредим както ни падне
Нека отидем и видим мястото тая събота, и ще преценим как ще се нареждаме.
Иначе имам намерението да се съберем всички в Майнатаун около обяд - да речем към 12, за да не се налага хората от по-далеч да стават в 5 или 6ч, и да пътуват още спейки Коментари ?
Абе ако питаш мене, на мен също ми харесва най-много така, но в крайна сметка май ще се наредим както ни падне
Нека отидем и видим мястото тая събота, и ще преценим как ще се нареждаме.
Иначе имам намерението да се съберем всички в Майнатаун около обяд - да речем към 12, за да не се налага хората от по-далеч да стават в 5 или 6ч, и да пътуват още спейки Коментари ?
Аз съм категорично ЗА, ако събирането е преди 12 , значи ще е без мен
Comment